Gamac- teljeskörű szolgáltatás
Gamac - nagyfokú rugalmasság
Gamac - kiváló minőség

GAMAC

Egyedi gépek, anyagmozgató berendezések, automatizálás.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk: az ötlettől kezdve a tervezésen, kivitelezésen és üzembe helyezésen át a betanításig és a szervízig. Költséghatékony megoldásokat kínálunk – kiváló minőségű, hosszú élettartamú alapanyagokkal dolgozunk, megbízásainkat pedig rövid határidővel teljesítjük, hiszen tudjuk, az idő pénz. Két évtizedes tapasztalatunkkal, Partnereinkkel együtt gondolkodva és maximálisan az igényeikhez igazodva végezzük a munkánkat. Szerintünk nem problémák vannak, hanem kihívások – ezeket pedig kifejezetten szeretjük.

3d tervezés, modellezés

Legyen szó egyetlen alkatrészről vagy egy egész gyártósorról, az ötletek megvalósítása mindig a tervezéssel kezdődik.

Anyagmozgató rendszerek

Mindenkinek van egy jó megoldásunk, legyen szó multicéges vagy KKV megbízóról. Amiben nincs különbség: csak kiváló anyagokkal dolgozunk.

gépgyártás

Egyedi igényekre egyedi megoldások. 20 évnyi tapasztalattal, és naprakész szakmai tudással állunk megbízóink rendelkezésére.

Ipari automatizálás, PLC programozás

Hatékonyabb munkavégzés és a költségek csökkentése: mi megtaláljuk az Ön gyártási folyamatához legjobban illeszkedő megoldást.

Referenciák

Gamac - Görgősorok
Gamac - Szállítókocsik
Gamac - Tesztsorok
Gamac - Döntőgépek
Gamac - Acélszerkezetes munkaasztalok
Gamac - Csatlakozótágítók

Ajánlások

Sanmina Magyarország Kft.

Szűcs Gábor | Teszt és Debug mérnök
"Távközlési célra tervezett vonali kártyák teszteléséhez segéd alkatrészeket készítettek számomra. A vállalt határidőt mindig betartották, az elkészült mintadarabokon ha változtatást kellett végrehajtani azt rövid időn belül megcsinálták. A munkadarabok megtervezése, anyag kiválasztása, gyártása az én igényeim maximális figyelembevételével történt."

Foxconn Hungary Kft.

"A Gamac Kft. megbízható partnerünk terveink, közös ötleteink gördülékeny megvalósításában. A menet közben felmerülő esetleges problémákat gyorsan orvosolják, és számíthatunk rájuk a már megvalósított projektjeink továbbfejlesztésében is."

BYD Smart Device Hungary Kft.

Dobai Ferenc | Product Engineer
"Nagyon precíz csapat, a menet közben felmerülő egyéni igényeket is gond nélkül kivitelezték. A termék minősége kiváló, azt kaptuk, amit elképzeltünk. A technikai támogatás magas szintű, a felmerülő problémákat rendkívül gyorsan elhárították, illetve a karbantartó személyzetünk minden szükséges információt megkapott."

Kapcsolat

Ügyvezetőnk

Schlay József

Tel: +36 30 560 1550

Email: info@gamac.hu

Közösségi oldalak

LinkedIn logo

 

Telephely


google map on web page

Blog bejegyzések

IGUS robotok

Új együttműködő partnerünk az Igus

A GAMAC Kft. termékpalettája kiváló minőségű robotokkal bővült. A német Igus alacsony költségek mellett magas technológiai színvonalat és megbízhatóságot kínál.

A Hunyadi János Általános Iskola új hintáit már birtokba is vették az iskola tanulói

A GAMAC Kft. társadalmi felelősségvállalás projektje 2020-ban

A Hunyadi János Általános Iskola "Hinta-projektjének" egyik támogatójaként a GAMAC Kft. is hozzájárult az iskola játszóterének bővítéséhez, biztonságosabbá tételéhez.