IGUS robotok
A GAMAC Kft. termékpalettája kiváló minőségű robotokkal bővült. A német Igus alacsony költségek mellett magas technológiai színvonalat és megbízhatóságot kínál.

Az Igus hasonló elvet vall, mint mi: rugalmasan alakítható termékeibe nem akar beleerőltetni semmilyen felesleges extrát, ugyanakkor sokoldalúságuk miatt széles vevőkört képesek kiszolgálni. Az alacsony beszerzési költség is ez utóbbi célt támogatja – akár a kisebb gyártóvállalkozások számára is elérhető a technológia.  

Az igényeknek megfelelően alakíthatóak a robotkarok különböző befogókkal, mágneses vagy vákuumos felvevőkkel, kamerával. S ahogyan az egy jó robottól elvárható, olyan körülmények között is megbízhatóan dolgozik, ahol az emberi munkaerő nem, vagy csak nehezen lenne bevethető – amint az a következő videóból is kiderül.  

Ez az új együttműködésünk hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben is tűpontosan reagáljunk Partnereink igényeire, és a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk számukra.

 Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni arról, hogyan segíthetik az Ön gyártófolyamatait az Igus robotai!